1. Kerst Sing-In Baaium

  Datum: 09 december 2017

  Aanvang: 00:00

  Locatie: Baaium

  Na de NBK werken we toe naar de kerstperiode. Op zaterdagavond 9 december vindt onze Kerst Sing-In plaats in het sfeervolle kerkje te Baaium.

  Bij de Kerst Sing-in gaan we kerstliederen zingen, luisteren naar een kort verhaal en naar muziek van de Chr. Brassband Greidebrass en een speciaal KerstKwartet. Een unieke gelegenheid in de periode voor Kerst. De Kerst Sing-in begint om 20.00 uur.

  Om 19.50 uur zingen we de eerste liederen. Met een optreden van het Vocaal KerstKwartet bestaande uit Ingrid Kooistra, Willy de Groot, Eddy Kooistra en Anke-Bonny Hijlkema. Het kwartet is speciaal voor de Kerst Sing-in te Baaium geformeerd. De zangers en zangeressen zijn ook actief in andere vocale groepen, ze zijn enthousiast en treden graag op voor publiek.

  U bent van harte welkom!

  Greidebrass gaat er vanuit dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot de Kerst Sing-in! Er zijn geen betaalde toegangskaarten, wel een collecte waaruit de kosten voor gebruik van het gebouw en de organisatie betaald moeten worden.

 2. Kerst Zingt mee Makkum

  Datum: 10 december 2017

  Aanvang: 00:00

  Locatie: MFC Sporthal Maggenheim

  Voor de derde keer gaat Greidebrass haar medewerking verlenen aan de jaarlijkse Kerst Zingt mee te Makkum. Dit kerstevenement wordt georganiseerd door Stichting Goed Nieuws Makkum en wordt ook dit jaar weer gehouden in het MFC aan de Lieuwkemastraat. De aanvang is 19.30 uur. Verdere medewerking aan dit zingevenement, dat elk jaar een paar honderd mensen trekt, wordt onder andere verleend door het interkerkelijk mannenkoor Edoza te Sneek o.l.v. Jan Hibma uit IJlst. De algehele leiding is in handen van Dirk en Hannie Tamminga. De toegang is vrij, wel is er een collecte voor dekking van de kosten.

  Het belooft weer een heel mooie avond te worden, alles tot Gods eer.